stora felet med svenska tjejer är

ingen attityd, personlighet eller självkänsla. Alla springer runt och försöker se så bra ut som möjligt, men det är inte det som är felet. Felet är att alla är så jävla klena.

Dom flesta växer upp som riktiga fjollor, ingen drivkraft till någonting, ingen vilja att göra något eget eller utforska saker och möjligheter i livet, resor, livsstil. Vågar bara göra saker om deras kompisar eller pojkvänner är med, ingen självkänsla på så sätt som andra tjejer i länder där man från början lär sig att ta eget ansvar och att vara mer individuella.

Menar inte att det är fel på kollektiv och samarbete what so ever - men man behöver inte bli fjolla för det. Kolla på latinobrudar eller tjejer från södra Europa. De har en drivkraft och integritet samt mål i livet plus att de ligger 15 år före i utvecklingen än svenska tjejer.

Svenska tjejer gör allt för att tillhöra en subkultur och passa in så bra som möjligt i den tills de vid 30årsåldern kommer på att det är dags att växa upp. Kolla på filmen "10 items or less" med Morgan Freeman så kanske min poäng framhävs lite.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback