tre veckor sen

har väl tänkt en hel del och så. massa saker har hänt. det största har väl vart resan till andra sidan jorden som jag har planerat, men inte längre vet.  men efter att ha tänkt lite mer när det har blivit seriöst så kan man se saker och ting från ett annat perspektiv, spänningen försvinner och man kan se nackdelarna lite bättre. och jag vill verkligen fortfarande men jag tror jag stannar och försöker skapa ett ordentligt liv här i västerås tills vidare.

skulle plugga ekonomi på högskola men det vill jag göra lite senare i livet, för efter högskolan finns det inte mycket som hade fått mig vilja testa på andra saker utan då hade jag antaglige glassat runt som civilekonom livet ut, och i nuläget vill jag testa annat också. Japp.    Planerna nu är att jag ska fixa ett bra jobb och så fort som möjligt egen lägenhet, ett område nära stan där det finns 14våningshyreshus och utsikt över hela stan, område med saker i närheten jag gillar! om det blir vet jag inte men det är något jag riktat in mig på iallafall..   balkong är viktigast! haha, ja det låter långsökt men jag har nånting att sträva efter. kanske kommer börja träffa min gamla tjej igen och ser hur det leder, ska försöka integrera henne till ett av mina kompisgäng för vi kommer ha skitkul ihop. hund har jag också funderat på att skaffa. yep, ska jag bo svenssonliv här några år ska jag fan trivas med det. 


Well well, sommaren kommer bli kalaskul, massa saker planerat, roadtrip i södra sverige fast vi kanske dissar bilen för att istället åka buss. 3 killar, vill göra något utan tjejer för en gång skull.  Sen blire stuga i dalarna, fast inte lika många som förra gången - 6 pers 3 killar 3 tjejer, det blev så jävla rörigt. eller det var ioförsig för att en viss person följde med.   Sen blir det båten och ön i sommar - grilla supa röka övernatta och soooofta. Amsterdam ska vi också dra till, sitta och ha trevligt på lite coffeeshops och sånt!   Sen ska vi ta en sistaminuten i slutet av sommarn också.   Fan min sommarflirt har kontaktat mig lite igen, det känns jävligt dåligt, kul att snacka fast jag känner på mig att det kommer bli intriger, får försöka göra så liten grej som möjligt av henne. fast vore lite kul om vi festade ihop som förr, det var galet trevligt fast då är risken att det blir problem. men men får väl se vad som händer.


Om sommaren skiter sig och allting går dåligt så kan jag alltid skita i allting och hänga med till det varma trevliga landet på andra sidan jorden, staden är bestämt och vi har kollat på deras arbetsförmedlingar och sidor för att skaffa boende och det ser ljust ut. Finns mycket jobb ;)

Ifall jag sticker så kommer jag såklart fortsätta skriva!

 over 'n out for now