kära blogg.. tid för svåra beslut är NU

damn...  nu är det kaooos i mitt liv.


Något jag inte skrivit i bloggen är att de senaste 4 åren har jag ratat sverige och västerås rätt hårt, och velat flytta utomlands. detta har dock inte vart seriöst särskilt mycket förrän för 2 veckor sen. Hittade en kille som resonerade som jag.  Efter ett tag blev vi väldigt seriösa och pratade om att ta vårt pick o pack och flytta till Australien. Storstad på västra sidan ön. uuuh. Håller på att söka jobb och bostad.

Vi hade bestämt att sikta in oss på att starta helt nya liv, det var våra förutsättningar. Altså inga planer på att åka tilbaks på många år eventuellt, så länge vi inte skulle tröttna men då skulle vi bara flytta tilbaks.


Så, vad händer mitt i all skit?

Jo, mitt ifrån ingenstans kontaktar min första och min stora kärlek här i livet mig, och vi pratade ut lite men inget bråk och hon ville börja ta upp kontakten.  Första gången jag pratade med henne på 2 år och jag fylldes från ingenstans av massa lustkänslor som skrek "jag vill jag vill!" åt alla olika håll angående henne.


Jag känner ingen ro då mina tankar inte kan bestämma sig, mitt livs största beslut och båda sidor väger lika hårt. Faaan.  Men jag kan inte göra samma misstag igen när det gäller henne? Jag ångrade mig sååå länge efter förra gången vi gjorde det dumma misstaget att lägga ner allt. Frivilligt eller icke. Jag kan inte göra samma misstag igen.  Men men....

jag hade ju förberett mig!  Inte flyttat hemifrån eller förbindit mig här i Sverige för att en vacker dag bara kunna låta vinden ta mig och gro upp på en ny plats.


jag är inte deprimerad men nu vill jag bara gräva ner mig och sjunka ner i fanland.

Back again!

Fan nu går allt knasigt, igen....  helt jäkla otroligt sjuuukt

vart en vecka på fuerto ventura eller va den hette, en ö 400 mil söderut på afrikast västra sida also known as kanarieöarna men for fuck sake enough of that.

VARFÖR dras intriger alltid till mig, tjejer som fått känslor för mig men jag inte lyckas besvara dom (ja jag försöker men det klickar aldrig längre för mig) och då mår dom dåligt och ska spy galla på allt och alla och snacka skit om mig. hupp hupp..    jag klagar fan inte, nej, jag är inte den som mår dåligt jag har mått otroligt bra senaste månaderna trots att min älsklingsvovve som jag var uppväxt med försvann för bara några dagar sen, men jag kan hantera det. bättre än den andra hunden. känns skönt.

hur som helst hade jag sex med en tjej som haft två killar som jag är bra kompisar med, men jag vill inte ljuga för dom så det gick som det gick. får se.   ja den som lever får se, sa den blinde som gick och dog.

inte nog med det, en kompis träffade en gammal flamma till mig som jag trodde inte hade något emot mig (vi hade för fan ett VETTIGT samtal på msn för bara veckorna sen) men då verkade hon prata skit om mig inför honom, hon visste inte att vi var kompisar. för han hade vart kompis med hennes bror för flera år sen.  jaja nu tappade man respekten för ÄNNU en tjej. nej jag drar inte alla över samma kam, jag kan räkna antalet killar jag respekterar och jämföra det med tjejer jag känner, men det verkar svårare att hitta ärliga tjejer i slutändan. fast det är nog saker de inte kunde rå för, jag har alltid jävla dåligt inflytande på tjejer, först blir dom snälla, goa och glada, sen blir dom svartsjuka utan anledning och bråkar och skäller tills jag inte orkar med dom..


life!