Hej hopp igen

har inte skrivit så mycket här nu men jag har väl inte haft så jättemycket att skriva, eller visst kan man alltid skriva saker vad man gjort och så vidare men det har jag inte orkat.

som hon skrev i kommentaren så är komvux öppet under sommaren och det ska jag såklart kolla upp, för i såfall behöver jag inte vänta tills i vår på att börja plugga, och det är antingen till civilekonom eller juridik, är väldigt inne på båda.

bla bla bla.. kan inte sommaren komma snart!!! jävla vinter den börjar bli rätt dryg nu..

jag ska nog fixa slingor i håret tror jag, skulle vara jävligt snyggt på mig nu, morrr

fan nu måste jag tvätta..  blehh
ska förresten bo i brorsans lägenhet om några veckor, han har precis köpt den, en lägenhet mitt i city det blir sköjj

hAEy

livet rullar på!  nu måste jag komma på vad jag ska göra!

jag måste ha matte C för att komma in och läsa till att bli civilekonom och då måste jag göra det på komvux i höst (tror dom har stängt på sommaren) så det suger verkligen.. då kommer jag ligga mer efter än jag ville..  faan altså..

Så jag ska väl slappa ett halvår med något kasst helgjobb eller så, jag som ville börja på en gång.. men men.

VAD SKA JAG GÖRA?

funderar på att dra till Norge och jobba under- eller efter sommaren..  bläae, aja pengar iaf..


Jag vet att min blogg har vart lite tråkig på senaste tiden men jag orkar inte skriva massa roligt för jag har inte vart på det humöret, forgive me my lovers!

en kul sak som hände var någon som frågade mig om jag tappat minnet när ja inte visste va hon menade. -nej inte va jag kommer ihåg, svarade jag :D  Muhaha.. lite roligt iaf..  nu har jag inte så mycke mer att skriva.. ska pallra mig till ungdomsmottagningens killmottagning ikväll och göra ett par saker idag iallafall...  Puss era nötter!

h mmm

varför blir alla tjejer så jävla intresserade när man själv INTE är intresserad av någon-något för fem öre?

leave me alone, them bitches =/

fsdafasd

har inget att skriva..

klippte mig igår. klippte mig för mycket!!   jag har jättekort hår nu :(  eller ganska långt enligt andra men för mig äre kort.. det går att göra skitsnyggt me vax fast..  aja de duger

min hemtelefon är inkopplad igen!  känns skönt... frågan är om ja ska skriva det på msn då börjar ju folk ringa..  det har vart rätt så skönt utan den, fast vafan.. lite väl tyst.. 

sen har XX börjat stöta på mig igen..   neeej ja vill inte ringa dig, nu.. fel period... allt..  usch..  högskoleprovet på tisdag iaf! yay! 2.0 here i come :)

sååååå fina söta gulliga

http://emooranges.ytmnd.com/     you cant but love them


nej ja e inte deppad eller så som kollar-lyssnar på sånt men dom e ju bara för söta..  och jag har ingenting vettigt att skriva..   

jag har kommit på att jag stöter bort alla mina nära, vettefan varför..   altså inte stöter bort på det viset utan bara, undviker att komma "nära" någon, djupa samtal och sånt..                jag har ingen o snacka med.. bara denna dumma blogg som ingen knappt läser :)  nu ska ja sova så jag kan vara pigg imorn för en gång skull så jag kan koppla till mina roliga och sociala sidor istället för att tråka och göra allmänt tråkigt sämning mellan alla! bye my lovers

***** digg

åååh ja har så mycke skit att göra..  sitter här med hundratals tomma flaskor o burkar sen igår  o nu har jag stoppat in lite tvätt i maskinen o städar o så, måste börja PLUGGA också..  faaan!
har massa räkningar att betala men vet inte hur ja ska få råd med det.  har bokat klipptid på måndag men ja måste fixa fram kontanter först. sen finns det en skitsnygg väst från billabong på en affär som jag vill ha, 50% rabatt på den också från 1200.

idag vakna jag och en tjejkompis och en killkompis upp i samma säng, i min säng. det var mysigt, men kallt.. ett litet täcke på 3 personer räcker inte så långt, men vi låg tätt intill varann iaf.  tjejen i mitten såklart=) inte nog med det så glömde hon fönster-hakarna öppna så fönstret glipade efter att hon hade rökt så det var skaapligt kallt.  va på krogen också.. grymt kul som vanligt, sen så träffade jag såklart på den där barndomskompisen som vann miljoner på poker, han vill jag ju bara glömma bort.. hehe.. "hur gick det? va tror du, åt helvete såklart, jag kom ju bara tvåa"  
sen en annan kul sak ja bara måste skriva.. den där bögen från robinsson vincent hamillton eller va han heter var där sa mina kompisar, han stod typ bakom honom så ja drog med en tjej som inte visste nånting och sa "ursäkta mig, men är du intresserade av att ha en trekant med oss två?"  :D  de va sjukt kul du skulle sett hans blick..  han tänkte och hann inte svara nånting innan tjejen drog iväg mig bort..  fast hon sa att hade hon vetat det så hade hon spelat med.

på måndag kommer prison brake, längtar! :) fast då ska en hemtenta in som jag bara kommit hälften till.. usch..

fan va jag är trött..  zzzzzz


allt bra igen!

igår var jag och bastade med ett gäng kompisar och det var det som krävdes för att ja skulle må bra igen :)
nu har jag tagit nya tag och har blivit av med flera problem, bland annat har ja löst de där bråket som pågått i typ 2 veckor :D  SKÖNT.

nu ska ja börja skriva lite mer igen..   feeling FINE