uppföljning på tidigare idag

well nåt hände faktiskt..  eller inte så stort som ja trodde..  först råka ja slå upp en bildörr så de blev värsta jacket i en sprollans ny bil (HAHAHA) fyfan vad klantigt.  sen trooor jag nån råka se det (mitt på stan) och han fortsatte kolla efter bilen typ som att han visste vems det var och kolla vilken bil vi hade (inte diskret precis) så de kanske kommer ge mig lite probs snart..  INTE BILLIGT OMLACKERA NY BIL!  hedddå!

sen fixa vi båten,.. DEN SPINNER SOM EN KATT NU!  bytte batteri.. de gamla va fan kaputt.  850 kronor heddå!


konstig känsla igår att idag skulle

nånting hända..  vettefan vare var men ja va typ nervös när ja skulle sova, sen kände ja efter o de va idag ja var nervös för, trots att jag har inga planer alls eller så.. mysko..  ja får se om de händer nåt idag då..   ciaaoii

bilder på armmuskler.. o shit

muskl

ja tänkte visa bild på före och efter mitt inköp av dom intesåbilliga hantlarna, eller hantel.. det var ju bara en fast X antal olika vikter o lägga på.  aja så här ser högra armen ut inte så smal men inte heller så stor..  ;D  kan alltid bli lite större.


vilken jävla tabbe.. jag hämtade tvätten och kastade ner skiten i sängen medan ja höll på me annat, o glömde bort det o sen nu när ja hängde upp det så var det en stor blöt pöl mitt i sängen.. så jag får hålla mig vaken en eller nåra timmar till.. SUCK..

får kolla klart på gangs of new york då... fast inte fan vill ja vända på dygnet.. ja orkar inte ställa klockan tidigt imorn ja kommer aldrig upp ändå..  kanske får mala i mig massa kaffekoppar och vara uppe tills imorn kväll?  naah kommer inte orka..  damp... pusshej you cocksucking piece of shitttttttttttttttttttttttttttttt


såååå

nu stannar kortet hemma ett bra tag.. jävla dumma köp jag gjort senaste dagarna..

igår följde ja me nåra kompisar som ska till roskilde, dom handla mat o så då gjorde jag också det av nån dum anledning,  typ nudlar och soppa och massa annan skit (jelly också.. what?) för nåra hundra sen på Jula köpte jag en jävla yxa för 300 kronor för den var så liten och smidig som vi skulle hugga ner massa träd som stod på en ö vi åkte till för den skymde solen på kvällen..  och idag köpte jag hantlar för o träna lite på skoj fast från 200 kronor slutade summan på 700...  vafan de blir inte mycke pengar att lägga ut för sprit till danmarksresan..   va håller jag på med..

hahaha

aja jag kommer få fina armar iaf..  pusss

jag får damp på henne

har man bett någon dra åt helvete så är det väl ganska kLARA SIGNALER... suck


längtar till hösten

då kommer jag börja gå vidare framåt här i livet, stora planer på gång ! så jag har hela sommarn på mig att bara softa, men grejen är... har redan tröttnat :.|   fattar inte, har ju massa planer för i sommar altså roliga grejer, men  hur fan har jag redan hunnit tröttnat? aldrig tröttnat på en sommar..

kanske för att förut hade man skola efter sommaren, altså något tråkigt..  nu har jag något roligt efter sommaren, måste bero på det..


hmm..  aja, OFF I GO!

åååååh

SOMMAR! fyfan va kul den har varit..    mest prisvärda ögonblicket var nog när jag körde hem båten jävligt packad med champagneflaska i ena handen och ratten i andra..  tilläggas måste också att jag var naken och kompisar bakom som tog kort och skit..  GOTTA LAUGH AT THINGS LIKE THAT  :'D

nej nu blire duschen sen ut i solen och leka med kåmpisar. kjam

alla älskar verkligen mig

hahahahahahahahaha

bild på mig! OH finally

putte


eeeeh ja

hEYYYYYYYYYYYYYYY

im fucking back again.


livet leker bla bla bla.  planerna är klara för sommaren och det blir SOFT


ute o glida med båten, grilla o tälta över på öar med the kompisars, och fallskärmshoppning också, (jag har tagit examen för att hoppa fallskärm, fast jag hoppade aldrig. haha :( )

har problem med en viss TJEJ fast henne ska vi tala tyst om..  asdf. hata eller älska?  gigigigig

hata.


jag måste fixa kostym..

har bara tre dar på mig


hugobossmafucker satt jävligt bra fast den va lite väääl tight kommer växa ur den inom när som helst..  o dom hade inte så många modeller som passade mig perfekt..  får leta nån annanstans..

ooOrka!