forgiven forget

har vart lite inaktiv av o skriva på den här bloggen de senaste dagarna för de har hänt lite skit som ja inte har lust att skriva om men aja skit i det..  idag var ja för trött för att gå till skolan så ja sjukanmälde mig huhu :)  tänkte ta det lugnt här hemma och göra klart lite gamla saker ja inte hunnit..  ja får studiebidraget ändå imorn det är ja lite glad över för de förväntade jag mig inte,  hade ju typ 30-35% frånvaro den här månaden, mest på grund av att ja drog till sälen en vecka :)  

Puss påre

sitter här

halv två på natten och kan inte sova. tänkte ta en dusch fast jag orkar nog inte det ändå. börjar få ont i magen också.. ganska mycket faktiskt, typ magknip..

hostar inte så mycket för tillfället.. skönt som fan! 

har bara legat i sängen och tänkt på massa skit..  bland annat så slog mig en tanke jag inte tänkt på ganska länge, förut (år sen) hade jag alltid satt upp mål jag var tvungen att klara av i livet,   och jag kom på att alla mål jag nån gång bestämt mig för att klara av, har jag klarat av.. "prickat för på listan" och det kanske är dags att sätta upp nya mål.. men först slog det mig att fan va tråkigt att klarat av allt, det är ingen spänning kvar längre. allt som förut en gång betydde så otroligt mycket för mig att klara av, betyder ingenting alls nu när jag kommit fram till målet..  jag värderar det till typ...  0, orkar inte skriva vad det var för olika slags mål men det var iallafall flera olika saker. rätt många fan....    men va händer nu, ska ja sätta upp nya mål?  ta studenten, resa nånstans, börja plugga ekonomi, flytta till egen lägenhet..  bla bla bla..   det är väl såna mål jag kan sätta upp men va tråkigt, för ja vet att ja ändå kommer klara av dom, ingen match alls..    fast målen ja satte upp för flera år sedan var ingen självklarhet för mig då att ja skulle klara av, vissa var verkligen svåra, fast det fixade sig ändå..    jag har verkligen ingenting att längta till eller så, nu är det mer att plugga och fördröja tiden så snabbt som möjligt..  fan va värdelöst lixom.  

hade skrivit massa mer fast ja tog bort det för det blev för rörigt..        aja nu e klockan 10 i 2 så ja ska dra mig mot sängen tror ja.. skiter i duschen de får bli imorn bitti!

men ååååh :/

jag är irriterad och sur nu, dels på grund av msn-tjaffs men framförallt på grund av att mitt högra öga gör ont och kliar som satan! HATA.

jävla reklam på tv fattar dom inte att VI VILL INTE SE/HÖRA/KÖPA ER JÄVLA REKLAM!!  BOJKOTTA SKITEN!

sex inspector börjar snart..  


idag köpte jag ett par skitsnygga jeans apropå ingenting, hittade en stadiumkupong på 500 kronor så jag drog med mina polare in dit efter vi käkade ute på stan och köpte dom, på rea tillome! känner mig lite stolt över mig själv nu :)  dom kostade 800 och var nersatta från 1200..  levis jävligt schyssta, satt mkt fint på mig och såg bra ut på rumpan hehe..   nu börjar det på tv..   "i england har genomsnittet sex 366 gånger med en och samma person"   vad galet!  fast den statistiken passar nog inte in på mig..

vilket par det där är, och vilket sexliv! lagt tusentals pund på sexleksaker..  morr!

den tjejen verkar helt galen sexuellt!  överkåt :)  roarrr

aja pusshej

going deep

konstig upplevelse

vi var på studiebesök på afm och jag ställde en fråga till henne, pratade om en sak som jag var missnöjd med. Jag kritiserade, hon konfronterade och gick till "motattack". Jag kollade på henne rakt in i hennes ögon, efter ett tag hände något konstigt (jag vet inte vad). Men det verkade som att hon såg allt i min blick, missnöjet och hatet och hur jobbigt det var att reglerna inte var anpassade åt såna som "jag" helt plötsligt så såg jag att hon blev konstig, skakis i benen och blev sympatisk istället. hon blev lite blank om ögonen till och med och började hålla med mig om hur jobbigt det är och att det borde ändras för reglerna. hon sa att hon förstod hur svårt det var att lyckas i min situation- vi hade ögonkontakt hela tiden och då blev jag också sådär "konstig" jag blev helt stissig..  fattar inte vad som hände det var nåt konstigt mellan oss två iaf..   ingen annan sa ett knyst men dom fattade iaf att nåt var konstigt :D



engående kommentaren..

jag är anonym (försöker) och vill inte att de jag känner - andra jag träffar ska läsa de ja skriver för jag är en kall person normalt och öppnar mig bara för de jag känner, typ..  hmm..  jag bryr mig egentligen inte om nån skulle läsa de ja skriver då jag inte bryr mig vad andra tycker om mig så.. aja jag vet inte varför, skitsamma =) 

just duschat och har just klätt på mig mysbyxor,myströja och flufftofflor för att krypa ner i soffan och titta på desperata husslamporna :)  bye blogg


picture på mig! hoppas ingen känner igen mig

xx

prison break var bra, fast dagens avsnitt var lite.. uppenbart..   nu ska jag ta en dusch och kasta mig i säng, orkar inte sitta här, en viss person sitter och snackar nakna tjejer med mig vilket irriterar mig MYCKET..   jag har blivit lättretad under de senaste två veckorna (onani är nyttigt) men jag tänker inte ge upp..   nu ska jag göra mig en kopp kaffe och sedan försvinna.. PUSSPUSS på er kukhuven!


kuk

jag startade skriva blogg för att kunna 'deala' med mina känslor lite lättare..  att skriva ner det jag kände och tyckte och framförallt- att avreagera mig på massa saker..
Det går bra och jag tycker att jag har öppnat mig mera för mig själv (och ni som eventuellt läser skiten) och skriver ganska bra enligt mig själv och framförallt är det ett schysst tidsfördriv :)  


Idag har jag varit hemma och tagit det lugnt, efter skolan, har glott på tv och fixat lite småsaker och annat skit..   jag har hakat upp mig på det där - som jag skrev i förra inlägget, min barndomskompis som blev miljonär idag, jag är glad för hans skull såklart men ändå avunsjuk och mest besviken på mig själv som idag inte nått så långt inom pokern, jag hade bra potential att komma långt, jag har förmåga att se mig in hos folk och förstå hur dom tänker psykologiskt vilket är en fördel och jag är smart, men jag tog det för personligt och kunde inte hantera förluster (även om vinsterna var högre och oftare) men det som gjorde att jag slutade var att jag fick en sjuk otursförföljelse efter mig..   Min kompis, som lärde mig spela poker har kammat hem X hundra tusen kronor och han var inte så mycket bättre än mig, han låg alltid steget före men vi utvecklades i samma takt och spelade tillsammans osv..     nog om det här, det är bara tråkigt att skriva och läsa (inte för att jag tror någon orkat läsa sig ända hit)   Men jag är sur på mig själv som klantat till det ekonomiskt den senaste tiden, jag har inte många kronor (förutom de i aktier, fast de vill jag inte ta ut, de kommer gå upp) och det stör mig, jag behöver pengar till nya kläder tycker jag, ett par byxor vill jag köpa och nya skor (såg ett par skitsnygga adidas på zoo) och sen evisukollektionen är så jävla frestande men vad ska jag göra..     

jag är inte van att ha ont om pengar, slutade mitt helgjobb i somras och parallelt med pokern så jag hade alltid massa pengar (jag är ingen som frågar pappa efter pengar, och det tänker jag inte göra heller) så det är studiebidraget som försörjer mig nu, och en till inkomstkälla jag inte tänker nämna här :) 

jag ska inkassera en skuld sen får jag se vad jag får råd med..    usch..  me want money! 

så jävla surt.. fuck him =(

hey guys!

sitter här, lyssnar på musik, folk skriver på msn- svarar inte, har lite småtråkigt, nyss ätit en semla (semmel-fan) så mums på den.    hungrig, väntar på käk. ska fixa nå mackor eller annat tråkigt

irriterad.  i helgen så var jag med en kompis, han  berättade om en som jag vart kompis med- barndomskompis ända sen dagis, att han skulle sitta på finalbord i poker,  han kom tvåa..   han vann 2 miljoner..  gött för han... verkligen, själv så har jag lagt av med pokern då jag hade ett så kallat "losing streak" vilket betyder att man bara förlorar hur bra man än spelar (spelet har mycket tur i sig som ni säkert vet)  fast jag ska väl inte klaga, jag gick väl 20-40 tusen plus  efter min "karriär"..  ska börja spela framåt våren igen tror jag..       han- 19 år, miljonär!!  fan vad sur jag är..  usch och blä.

nu för tillfället har jag ingen motivation till nånging, men det är bara att stå på sig och fortsätta plugga.. yay..! :)   får väl trösta mig med att mina aktier gått upp mycket på senaste tiden..     yeah thats the spirit.. Muhahha!   

eller just fan, har 4-5 räkningar jag måste betala.. USCH..  i need money!  tänkte ju köpa dom nya evisujeansen som kommit i vårkollektionen..  fast de får väl bli ett par från sommarkollektionen istället :)  

jävla tre, skyhöga jävla räkningar..  mobile phones are BAD!!   

fan vad tråkigt inlägg för övrigt..  men det blir nog bättre i fortsättningen mina älsklingar.... :)=

irriterande känsla

det känns som att nåra ja känner mig tvingar mig att "välja sida" och att de ogillar de val och saker jag gör och säger.. jag brukar inte bry mig om sånt men jag tänker inte låta mig påverkas av dom, har dom nåt problem med mig får dom hantera det eller ta det med mig, annars kan dom fara och flyga, små intriger är nånting som irriterar mig som fan, och folk som hakar upp sig på småsaker och gör stor sak av det..  jag nämner inga namn men hon kan fan lägga ner eller ge fan i mig..     -osammanhängande text som ni inte behöver läsa...


Sitter här och väntar på jackass nu..  har inget att göra..

jag behöver en ny vinterjacka, men är inte vintern snart över nu?  då kan ja lika gärna köpa en ny då istället, visst äre kallt nu och jag vill inte använda de ja har de känns.. hmm jag vantrivs i dom iallafall..  och nästa veckor blir det plusgrader så efter det är vintern (nästan) slut :)  om det blir ännu kallare efter det får jag nog köpa det ändå..  aja de löser sig..

nu har jag inte så mycket mer att skriva, men imorn ska jag konfrontera en viss person och se hur det går..    Puss på er mina trogna kära läsare



jag hatar rubriker, men mitt innehåll är mäkta imponerande..

igår så hände nåt halvroligt.. va på krogen förut och bilder togs bla bla..  en bild är jag tillsammans med en tjej som jag för tillfället tycker om och sådär, men förut hatade jag henne (tror inte hon vet.. eller VISSTE om det då)  hur som helst åkte bilderna upp på en sida på internet, och då skrev en annan tjej som visste om att jag hatade henne så skrev hon..   MEN x DU HATAR JU HENNE!  (som ni alla fattar så är x namnet på mig)  och det resulterade i att jag fick frågan "så du hatar mig?" när ja loggade in på msn..  great!  hyffsad jobbig situation..  har inte snackat me henne sen dess..




vad ska jag skrejva nu då?

jag är så jävla trött på min "skola" nu (det där låter så mainstream á la fjortis - style)  men saksamma, tröttnat på de flesta (liten skola) dom är mest barnsliga och allmänt irriterande som går mig på nerverna då vi har gemensamma lektioner med tvåorna, som tilläggas kan inte har mer iq i kroppen än vad apor har och en mognadsnivå som heter dagis.. 4 månader kvar.. you can do it! :)

idag gick ja runt med en kompis och njöt av den sköna solen! och dom trevliga 10-minusgraderna..  skönt och trevligt, specielt nu när känseln i fötterna börjar komma tilbaks!  hu hu! :)


jag åt langos idag, fy saaatan vad det är gott.    det är ukrainas nationalrätt tydligen.. (nu vet du!)
slå upp ett recept på det och gör det, du kommer inte ångra dig!!  och som tack för att jag tipsade dig ska du bjuda hem mig på det..  deal!

ikväll kommer "
2345 Sex inspectors" på 4an, det måste ni se!...

HELVETTE DET ÄR SCRUBS NU.. over and out, hejdå kuksugare!! (no offense, mina älsklingar!)

Bloggen kvarstår! ;)

jag hade planer på att lägga ner den här skiten men tack vare en underbar kommentar som självklart smälter en som grädde runt hjärtat kan jag ju inte lägga av, hon skrev att hon gillade det jag skrev (Ahh bekräftelse) och tyckte den var den roligaste blogg hon nånsin läst (även om hon inte skrev det bokstavligen så vare ju såklart det hon menade)  

Jag ska ungdå att tänka på vilka som läser den här bloggen och fortsätta att skriva för min egen skull utan att behöva tänka på vad jag skriver för att såna som ni ska bli underhållade, vilket ni ändå blir bara för att jag skriver så grymt (dåligt)...



"hej igen! varför kan man inte se din personprofil? "
-hej min trognaste läsare :) jag har inte sett att man kan fylla i någon personprofil här på sidan så det kan nog bero på det..  fast en personprofil skulle nog förstöra min anonyma ståndpunkt  ;D

impopulär telefonsvarare

Hellouu!

var tvungen att ringa upp mina morföräldrar och förklara min telefonsvarare jag har på min mobil, först hade min mamma ringt upp mig och fick höra mig säga dra åt helvette -  men lägg på då för helvette! och andra trevligheter, hon ringde upp mig 4 timmar senare och frågade "vad äre med dig? jag fattade ingenting men hon fortsatte "varför var du så sur?"  jag skrattade och förklarade att det var min telefonsvarare, hon fattade ingenting men jag förklarade (den går ungefär såhär, "hej, lämna INTE ett jävla meddelande efter tonen. altså lägg på NU!  ....  men lägg på då för helvette!   LÄGG PÅ.. jävla idiot" ) att det var min telefonsvarare som jag säger så för att ingen ska lämna ett meddelande..  hon trodde jag var skitförbannad på henne.. hehe..   

saken är att jag har Tre, och man kan inte ta bort sitt telefonsvar (fråga mig inte varför, har redan ringt och skällt ut dom på deras kundsvar) för jag fick flera sms per dag däre står "ring 333 du har nytt telefonmeddelande" och varenda jääävla gång ja ringer dit så hörs ett "klick" och ingen säger nåt vettigt..  och det får jag betala för, jag som redan har för höga telefonräkningar..  hon sa iallafall till mig att ja skulle tala in ett meddelande som löd "lägg på nu och lämna inget meddelande, och det var ju det ja gjorde" :)

sen hade min morfar ringt dit och han förstod inte heller grejen med telefonsvarare så han trodde jag skällde ut honom rejält, och efter det hörde jag i meddelandet han viska till min mormor "nu... nu, nu svär han till mig också"  HAHAHAHA!!  dom är ju bara fööör gulliga :D   saken var att dom ringde upp min mamma och skällde ut henne på grund av mitt beteende (fråga mig inte varför..  hennes fel som uppfostrat mig fel kanske?:P )  nu fick jag iallafall ringa upp och förklara som det var..  fick en hel del fina skratt iallafall..!! :D

Peaceeeeeeeee

jävla fittpopcorn

hade ett rent jävla helvette när jag skulle sova igår. la mig typ runt 2 men somna säkert inte förrän 4tiden, jag hostade som satan, fast de va inte bara för att ja vart hostig utan en såndär liten hård majsbit från popcornen hade fastnat i halsen, o den vägra försvinna.. hostade sönder mig! och inte blev de bättre av att så fort jag blundade så såg jag typ nakna tjejer, som den där killen i 40days 40 nights gör när han går på stan..  fan va jobbigt det är..   nej de va inte trevligt att sova igår..

sen så gav ja ut adressen till bloggen till en till kompis..   fan nu äre ju inte samma sak längre, även fast ja inte tror dom kommer gå in och läsa va ja skriver i fortsättningen, eller hmm...   hade nån gett mig en länk till sin blogg hade jag gått in typ varje dag och läst..   fast jag hoppas dom inte är som mig..  nu kan jag ju inte skriva vad som helst. kanske får skapa en ny blogg.  bläää---

ja kanske skulle läsa igenom de ja skrivit och ändra lite, kanske har skrivit en del dumma saker som dom missuppfattar..

whatever.  för de löser sig, de gör de alltid!  

kommentarerrrr för fan!

"du kanske kan skriva nån sorts lista med kriterier för hur man ska kommentera dina inlägg. man vill ju inte göra fel menar jag...
tycker det är väääldigt konstigt att ingen vill kommentera din blogg för övrigt "

okej, här kommer en lista, kommentera under det inlägg som angår det ni vill kommentera, skriv gärna ett litet namn eller så, sen övriga regler lyder bara, skriv vadfan ni vill!  så länge ni inte vågar klaga på min blogg, för vi båda vet att min blogg är en av de bästa som finns.  <-- detta får inte kommenteras :)

kom ihåg mina älsklingar, kommentera mera!

och vadå konstigt att ingen vill kommentera min blogg för övrigt?    det är inte konstigt, alla som läser den blir så exalterade och förstummade att de inte vet va de ska skriva, det betyder att bloggen är bra och det kan jag leva med..  PUSS OCH HEJ


kukarsel.. jag! sexxxxx

klantade mig..  snackade skit om en tjej jag ogillade till en gemensam tjej som båda hatade henne..  senare så ändrade jag mig och tyckte hon va schysst ändå, sen så sa den andra tjejen till henne att jag hatar henne..   jobbigt läge för mig..  aja whatever! hon mår nog inte så dåligt över det =)   lär ändå inte bli nån nära kompis till henne..

nu sitter jag här, lyssnar på musik, har lite tråkigt..   min kompis drog precis hem, vi var på stan och spela biljard o skit..  sen åkte vi runt halva stan i 1 timme för att hyra en film som var uthyrd äöverallt.. wedding crasher, fett jävla bra!!  riktigt skön film..   vi fick tag i den till slut..

en tjej där är så jääävla skön! riktigt galen.. hon typ våldtar killen som "tog hennes oskuld" -asså han utnyttjade henne först..  men sen så binder hon fast han när han sover händer och fötter i rep till sängen och tejpar för hans mun när han vaknade..  så jävla klockrent!  helt galen..  sen porrar hon skitmycket och är helt på och han blir förskräckt..  sån tjej vill jag träffa, alla andra tjejer är så jävla försiktiga i sängen, lite tråkiga jämfört med henne..   fyfan! hon va heeelt vild..   dom gifte sig till slut iallafall..  :)

dålig film, fick mig att tänka på snygga sexiga tjejer igen.. bad bad!!!  har inte 'lättat på trycket' idag och de ska ja fan inte göra heller :)   så hålla mig borta från porrsidorna nu ;)  Muhaha..




fan asså.. nu är jag rastlös.. och det enda som dyker upp i min skalle nu är..  tjejer, tjejer, tjejer..  BAAAH!  fan ska jag göra..  och som vana glider jag in på snyggast.se när jag har tråkigt, och det är inte bra.. närbilder0-7 dagar topplistan *host host* ...  tänka på annat (A)   undrar hur munkarna i sina tempel höll sig ifrån sina lustar..   ioförsig lätt, dom hade ju inga tjejer där! och isåfall knappast fina :)

girlsghirlsgirls.. ända sen jag försökt hålla mig borta från.. ehum, "orena" tankar så har jag tänkt på tjejer 100 gånger mera!!  helt störande..   kanske ska poppa micropopcorn och äta tills jag får ont i magen, då lär nog suget efter "lätta på trycket" försvinna..     köpte smörpopcorn också idag... men dom BRÄNDE JAG JU SÖNDER!!  luktade bränt i hela fucking rummet..   nej det får bli ICA POPCORN.. :)  nej men dom är fan goda,.. fast inte som smörpopcorn =/


skriver mer senare.. PUSS OCH HEJ!  alla ni som läser detta (hela 1-3 stycken kanske)  tråkiga jävla idioter, fattar ni inte hur jävla intressant blogg det här är?  nej ni väljer att istället läsa om meningslösa personer som skriver om sina husdjur och andra tråkiga saker..  FUCKERS! :)





blow me hard, ass-wiper


dagens minus:

pizzeria viking- deras kebab har inte blivit bättre även fast dom bytt ägare och hela skiten
kallt snöväder- som gör mig ännu mera sjuk.. fuck off
hostmedicin- SKA DET INTE HJÄLPA?
seg fredagkväll- sug  av  mig !!!!!!!1
skolan- seriöst, hur tråkiga får folk bli där?
snygga tjejer- HÅLL ER BORTA
dödsfall- inte någon till mig, men ändå alltid tråkigt för de drabbade :(


dagens plus
jag fick/tog iallafall sovmorron!
skjuts till skolan- hon tutade på mig halvägs så slapp jag gå o bli ännu mer febrig..
skjuts hem- jackpott!  synd bara att dom har så jävla dålig musiksmak
gammal kompis- inte träffat på 3 veckor, alltid kul! skönaste kurden som finns :D
ARASH- han/dom är ju bara så bra!!  sen fick jag veta att han var svensk idag.. de va ju nice!
blogg- TIDSFÖRDRIV.. synd bara att ingen av er idioter har lust att läsa och kommentera lite mer, sug av mig era tråkiga nötter.



ta min kuk i munnen!

soft.

tandådalen! me like!
soft.




den där bilden ska vara med i föregående inlägg fast ja orkar nte ändra..

fan vad jag hatar ordet runka..

idag har jag lättat på trycket igen.. två jävla gånger, så nu ska jag fan skärpa till mig och hålla ett par dagar..   jag skriver lätta på trycket för runka låter så vidrigt på nåt sätt..  och onanera det passar bra när man menar tjejer, men onanera låter konstigt om man menar killar..   och alla andra utryck som "ruska på tuppen" låter ju bara störande..     jag har tråkigt och inget bättre att skriva om så klaga inte era as.

sitter här nu, utråkad, varm och irriterad...  febrig och hostar..   och måste byta kanal för på MTV äre bara halvnakna snygga jävla tjejer och det stör mig jävligt mycket för jag skulle ju försöka ha 40 dagar i celibat men det har ju blivit förstört typ.. 4 gånger..    ne nu ska jag skärpa mig!    inge sexprat eller nåt.. nej nu ska jag tänka osnuskigt och fint :)

nu äre nå tjejer i string som wrestlas på mtv..  FAN TA DOM!  kan ju inte byta kanal nu ju..   jävla tjejer använd slöja för fan..    HENNES RUMPA..  SÅ SÖT OCH HETTTTTTTTTTTTTTTTTttttttttttttttt ge mig.........

fan ta henne.. jag hatar henne..  kan inte det bli nästa låt snart så man kan byta kanal..   hon smeker sina tuttar och juckar gränsle över henne..  vafan när blev MTV jävla mjukporrkanal..    så.. poker på ztv, nånting mer avtändande finns inte.. 





fan va ja är irriterad... jag sitter här och hostar och dricker vatten med dötråkig poker i bakgrunden..  FREDAKVÄLL!

det som mest stör mig är inte att jag har tråkigt utan att jag vet att alla andra är ute och har roligt...  festar och är på krogen..  och dricker massa feta drinkar..  USCHhh..     om man kanske ska ta och sova tidigt? då slipper jag lida :)




fan igår så länkade jag bloggen till en tjejkompis..  off-side mina kompiskretsar så det finns ingen större risk att varenda jävel jag känner kommer lusläsa min blogg (tjejer skvallrar, hemligheter sprids.. har jag fått smaka på X antal gånger, tack för den X OCH F SOM FÖRSTÖRDE ALLT NÄR DET VAR SÅ JÄVLA UNDERBART...  jävla cptjejer kan aldrig hålla tungan i styr.. ..    )
hur som helst så kan jag inte skriva allt här längre..  eller jo det ska jag.. hon har bättre saker för sig än att läsa min blogg och hon vet nog mina mörka hemligheter redan ;D

jäkla "malin" som skrev kommentarer..  jag hatar när folk säger massa osammanhängande saker så man inte fattar nånting och jag orkar inte fråga vad hon menar...




am i gay or something?

jag tänder som fan på tjejer och deras heta kroppar..  och just nu är det...  fyra tjejer som gillar mig och stöter på mig, 3 av dom ser riktigt bra ut och har OH MY GOD - kroppar..  dom vill typ ha förhållande och det vill jag också..  men ändå så kan ja inte bestämma mig..  jag vet att jag skulle vilja ha ett förhållande med varje tjej av dom men ändå så gör jag ingenting, inge beslutsångest tror jag, ja skulle kunna välja..  men ja gör de inte bara.. 

fattar inte varför...

en bor jättenära mig och är sjukt het (5 tjejer blir det ju... hmm mattesnille) så hon skulle vara "lättillgänglig" att träffa på vardagskvällarna :)    men ändå gör jag inget..  WHYYY???  =( =( 

what is my fucking problemmmm

i wA/Ont sex!!! skriv kommentarer era nötter

käkat 4 semlor redan.. så jävla GOTT!!

sen kunde ja inte hålla mig när ja vaknade idag.. hade haft en het jävla sexdröm så ja va tvungen att lätta på trycket.. aja fuck that sex är ett måste för mig inget att göra åt..   det var så jäävla skönt.. fan sugen på att göra om det.. nej.. NEJ!  jag ska fan försöka ta det på lugn nivå, så att sex blir ännu skönare nästa gång..  har försökt hålla mig i celibat de senaste 3-4 månaderna..  har gått ganska bra förutom typ 4-5 gånger..  då blev jag förförd..


nån som vet om det finns nåt man kan äta som minskar sexlusten?  skriv kommentar då PLEASE!
:)


jag tror fan ingen läser min blogg..  vafan ska man göra för att få er intresserade?     tell me era fittor! 




fyfan va kallt det var idag.. måste fixa en riktig vinterjacka fan... dom jag har är tråkiga.. tröttnat..  så ja använder en vindjacka typ..  sjukt kallt!

8 dagar utan sex.. hur länge

mogen rubrik, men det är väl den som lockar folk antar jag.

Nu har jag packat upp  och tänkte fortsätta skriva lite om saker som hänt..
Dels har jag, som rubriken säger hållt mig utan sex och onani (förutom strulat med tjejen ja träffa) och det känns skönt och jobbigt, vi glodde på filmen 40 days and 40 nights som handlar om en kille som ska klara 40 dar utan sex/onani, så känner jag mig nu.. :D  är frestad men vill man så går det att låta bli. Ska se hur länge ja kan klara mig utan det nu..  ska bli intressant :)

Utöver den heta skåningen ja träffade så träffade jag en snygg tjej på en fest hos några och vi delade en del heta blickar fast det hann aldrig hända något för innan tiden var inne så stack dom för dom skulle packa och åka hem dan efter..  Damn!!  henne var ett säkert kort att få i säng, och hon var såå het.. typ 20 år, blondin, schysst kropp.. mmm..  precis som skåningen, eller nej. hon var 19, som jag. :)







sen hände en sak jag är irriterad över, när jag stod i krogkön till fjällis så såg jag en tjej jag jobbade med förut som ja snackade rätt mycket med stå och röka en bit bort, sen gick hon in på krogen igen och hörde mig inte ropa hennes namn!! vi kom inte in och skulle sticka så ja kunde inte vänta ut henne då de inte var så lång tid kvar tills 2 då krogen stängde.. jag såg henne aldrig mer =(    och inte träffat henne på typ 4-5 månader..

irrrrrrrrrrriterande..

Nej nu ska jag göra något annat.. typ.. msn eller städa lite.. Bye

Tjejer, skidor och annat

Så, nu har man kommit hem från 1 veckas skidsemester. har en hel del att skriva så det får bli i omgångar. :)

Veckan har varit toppen, jävligt skönt att komma iväg från all skit och problem (nu kanske det låter för mycket, så jobbigt äre inte). Det blev nästan mer festande än skidåkande, fast vafan, vi skyller på vädret... eller nåt.


2 dagars skidåkande av 7 möjliga.. hmm, kvaliten på de dagarna var ändå värda som vanliga 7 dagar så det är lugnt. träffade också en trevlig tjej (snygg blond, mohaha!) som faktiskt lyckades krossa mina fördomar över att alla skåningar är skumma, dryga, och allmänt dumma i huvudet..   till en annan fördom (inget negativt) att alla skåningar är otroligt sensuella med tungan och otroligt trevliga! :D

Tyvär träffade jag henne 2 dagar innan vi skulle åka hem.. :(  Sen blev jag kanske lite småkär i henne fast det blir jag fan nästan i varenda tjej i början. Men det går å andra sidan över ganska fort...



Har även hunnit tänka över en del på olika tjejer, jag är singel och hatar det; men det är flera tjejer som gillar mig och jag får beslutsångest och är kräsen av mig så ja vettefaaaan..  men nu har ja verkligen hunnit känna efter och tänka lite och det är två tjejer som har potential att bli min flickvän nu :)

en av de är B, fast jag vet inte om det är värt att riskera en så underbar kompis..  iiih :(





Ja skriver mer senare ikväll!

girls girls girls.. nu blire paus!

Då sitter jag här ensam i mitt rum (äntligen) och bara tar det lugnt..  jag har nu varit vaken sedan i torsdags så ungefär 70 timmar och under de har ja sovit 3 timmar..    om 4 timmar så drar jag och ett gäng killar till sälen, vi har hyrt stuga och ska vara där en vecka.. :)  Ja har inte packat så ja ska väl göra det nu, de går nog ganska snabbt. frågan är om ja ska sova, jag är inte trött alls! helt sjukt..


Det började med att jag drog till en kompis så var vi några och sen börja vi lira tv-spel och det drog ut på tiden, sen var klockan 9 på morron då drog vi alla hemåt. jag visste att om ja skulle sova skulle ja vakna fucked up med helt upponer dygnsrytm så ja bestämde mig för o vara vaken, fick ett sms från B min bästa tjejkompis och hon var i närheten =)  vi hade jättekul och så sen mot kvällen missade hon sitt tåg så hon fick sova över ;)  det blev inte mycket sömn (nej vi gjorde det faktiskt inte..  )  sen sov vi typ 2 timmar och vaknade runt 9tiden ..


Jag skiter förresten i den där tjejen som jag vart på G med, orkar inte med henne. hon ringer och tjatar och drygar sig hela jävla tiden nu och verkar svartsjuk. Nej usch blä hejdå


Fan va underbart att ha brist på sömn, har missat 3 nätter (och dagar) med sömn och man blir heelskön =)  man tänker inte så mycket utan bara pratar på och blir översocial, man blir seg också och allt känns skönt...  fast visst blir man lite trött då o då men så länge ja inte är ensam så  äre lugnt..

ne nu ska jag typ duscha o så, skriver igen om en vecka.. (inte för att jag har nån som läser, men ändå!)

What a wonderful world! Love the peace

Japp då sitter jag här och ska precis börja med en uppgift som ja ska göra under lovet för att få MVG i ett ämne..  tråkigt men värt, då jag från halvt IG-barn börjat plugga upp mina betyg riktigt bra =)  jag är smart det är bara det att jag inte haft motivation.. 

Idag ringde den där tjejen fast då hade ja inte mobilen här, undrar om hon skulle be om urssäkt..
sen blev jag "kompis" med våran gemensamma kompis, inte för att jag menade det utan bara för att ja orkar inte tjaffsa just nu..

En i min förra klass sa att vi skulle ha nån fest me "gamla gänget" på fredag fast jag kan nog inte..   Om några dar drar jag till sälen iallafall!!  Wee hoooo!


love


Ny dag, nya bekymmer(?)

Kom precis hem, kallt som satan ute säkert 15 minus.. burr! då jag följt ner min underbara vän B (kallar henne så) till stationen så hon tog tåget hem till grannstaden. vi hade det mycke trevligt o låg o myste o glodde på film och så. Henne har jag känt i ungefär ett år nu och hon betyder otroligt mycke för mig, finns alltid där o så :D  Det blev en såndär situation där man bara vill kyssa och sådär, fast jag försökte verkligen låta bli, även fast en del av mig vill så vet jag att det inte är värt det.
"kärlek kommer kärleken går, vännerna består" som man brukar säga, min förra tjej började det precis som med B, jättenära vänner och pratar om allt sen uppstår små känslor o så kysses man o sen äre kört..  När det tog slut så gick det inte att vara vänner längre, då blev de bara bråk o ännu mer må dåligt, och jag saknar henne än idag =(   men men, ja gör inte samma misstag igen.  Så jag försöker "bara" hålle henne som nära vän.

Men jag vet att hon vill gå längre fast jag har sagt att det blir bara problem då..  :(  tyvärrr  för jag vet att vi skulle ha det underbart.

Tyvär så är tjejen jag gillade förut (som nu gillar mig) mycket intresserad av mig igen och håller på o kontaktar mig konstant och blir sur varje gång jag nämnde B och att jag var med henne. hon vet att jag inte vill ha något förhållande men ändå fortsätter hon dryga sig..  ooorka säger jag bara..


snart åker jag iallafall bort en vecka och då får jag tid o tänka o känna efter näre gäller tjejer o kärleken...  behöver jag faktisttttt =)

Ali G är för övrigt toppen, såg den för säkert tionde gången idag..  AAAY!  ;D


småsur men glad ändå

Sitter här och ska snart gå och lägga mig men kan inte låta bli att irritera mig på nåra småsaker.

jag glömde skicka in lappen så man kan övningsköra och sånt så efter 31december 2005 så måste man betala extra för att övningsköra me sina föräldrar och de måste gå nån kurs eller vafan det var.. DAMP!

sen så har jag inte stängt av mitt ICA-bank-konto för 2 år sen så jag har fått betala 200 kronor gånger 2 år + avgift 100 kronor för att det är "övertrasserat"... jävla horor borde dom inte sett att jag inte använde kontot och fattat att ja ville stänga av skiten?  nej nej räkning på 650 kronor.. ska ringa o skälla ut idioterna tror jag..

sen måste jag göra klart en jävla uppgift för bättre betyg innan den 9 då skolan börjar..  och jag har ingen lust med det ska ju åka skidor snart!  satannnnn

dag 1

Nu är det den 1a Januari på det nya året 2006, det känns skönt faktiskt då jag har en del nyårslöften som förhoppningsvis kommer förbättra mitt liv.

För det första så ska jag försöka bli snällare mot folk, de jag inte gillar såklart som jag behandlar som skit.
Jag ska också försöka lugna ner mig, altså inte stressa och oroa mig så mycket för småsaker utan mer ta tiden "som den kommer" och leva i efter  3 dagarsregeln, vad det betyder förklarar jag kanske någon annan gång.
Sen ska jag också sluta dryga och vara allmänt irriterad när jag är på det humöret mot folk och försöka kontrollera mig istället, det blir bara jobbigt annars.

Sen tänkte jag börja skriva blogg regelbundet där jag kan skriva ner tankar och känslor av olika slag..  Men jag tänker inte visa någon jag känner utan jag vill kunna vara anonym så att jag kan skriva ner känsliga detaljer.

Jag räknar inte med att någon kommer läsa den här regelbundet och så utan skriver bara för min egen skull. there we go.



Skriver mer sen.. BAYEEE

Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!

Jag är en kille runt 19 år som bor i Västerås, bild vågar jag inte ladda upp då jag är anonym men jag ser mycke bra ut, hade jag vart tvingad haft sex med en kille hade jag iaf valt mig själv.   im a hot bastard